Munkatársaink

Rajkai Andrea

Lovas pályafutását itt, az akkor még szigorúan zárt kapuk mögött működő Honvéd Lovardában kezdte. Akkor, 12 évesen még sokkal inkább barátnője rábeszélésére, mint saját elhatározásból próbálta ki a díjugratást. Annyira megtetszett neki a lovaglás nyújtotta élmény, hogy már nemcsak hobbilovasként, hanem ugróversenyzőként is kipróbálta magát. A versenyeken elért sikerei révén pedig ifiként elnyerte a Budapest Bajnoka címet.

Felnőttként néhány kitérő, más szakmában szerzett tapasztalatok után hamar rájött, hogy mégiscsak lovakkal kell foglalkoznia ahhoz, hogy élvezze a munkát. Ezért megszerezte a Testnevelési Főiskolán az edzői képesítést. Itt a Pasaréti Honvéd Lovardában 2006. januárja óta töretlen lelkesedéssel oktatja a lovagolni vágyókat.


Lukavecz Nóra


1982-ben kezdett el a Nemzeti Lovarda lovasiskolájában lovagolni, egy év múlva felvették a Budapesti Lovas Klubba, ahol 24 évet lovagolt aktívan, segítve a hivatásos lovasok mindennapi munkáját.

Mestereinek tartja elsősorban Stelczer Viktort, Hevesy Barnabást és Stróbl Dorottyát.

1998 óta oktat lovasiskolában és tanít magántanítványokat magyar és angol nyelven egyaránt.


Kis György

Kamaszkorában kezdett lovagolni Sarlóspusztán Szabados Gyula felügyelete alatt. Később Sáli Gábor egyengette pályafutását. Kisebb kitérőket követően kb. két évtizede lovas edzőként gyerekeket és felnőtteket oktat. Az elmúlt 8 évet a Favorit Lovardában töltötte, ahol több filmben is szerepelt a lovas kaszkadőrökkel.
Legkedvesebb feladatai közé tartozott a nyári táboros gyerekekkel való foglalkozás.

A Pasaréti Honvéd Lovardában 2010. április eleje óta dolgozik.